Udskiftning af vinduer & døre

Tømrermester med kunden i fokus

Udskiftning af vinduer & døre

Udskiftning efter dine behov og ønsker

Er det på tide med en udskiftning af vinduerne og dørene i din bolig, kontor eller et tredje sted? Så er Oxholm Byg det sikre valg – Vi er eksperter.

Der kan være mange gode grunde til at få monteret nye døre og vinduer. Måske er de nuværende vinduer og døre beskadiget eller nedslidte efter flere år i husstanden? Dette betyder ofte, at isoleringsevnen er forringet, hvilket blandt andet kan mærkes på varmeregningen. Hertil er der en visuel flot og forfriskende effekt ved nye døre og vinduer. Montering af nye døre og vinduer kan derfor være en økonomisk fornuftig investering, såvel som en investering der giver huset et frisk pust.

Overvejer du således at få monteret nye vinduer og døre, så er Oxholm Byg det sikre valg. Med en dygtig og fagudlært tømrer ved din side er du sikker på, at du får et holdbart og flot resultat. Et resultat som du kan være tilfreds med mange år frem. Derudover undgår du også, at stå tilbage med fejl og mangler, som skal rettes op.

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular – vi vender retur hurtigst muligt.

Vi er eksperter i vinduer og døre

Hos Oxholm Byg er vi af den overbevisning, at en aftaler er en aftale. Du skal kunne stole på din tømrer – Og det kan du hos os. Din opgave er ikke blot endnu en ordre i kalenderen, men en prioritet for os. Vi er mødestabile, effektive og overholder altid det aftalte. Dette er ikke blot din garanti for veludført håndværk til tiden, men også for at undgå ubehagelige overraskelser på regningen.

Vi sætter en stor ære i vores arbejde, hvilket afspejles i de resultater, som vi leverer. Hos os bliver der ikke gået på kompromis med kvalitet. Du kan derfor trygt overlade udskiftningen af vinduer og døre til os.

Kontakt os for udskiftning af vinduer og døre

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi har stor erfaring med at udføre opgaver for erhverv, boligforeninger, institutioner og private – Og nu står vi klar til at hjælpe dig.

Kontakt din lokale tømrer allerede i dag. Vi kan træffes på telefon: 28 49 08 07 eller på E-mail: ao@oxholmbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver alt tømrerarbejde

Skal du have hjælp til dit køkken et nyt rum døre og vinduer dit gulv hegn vægge og lofter isolering så skynd dig at tage fat i os