Vægge og lofter

Holdbare og flotte resultater hver gang

Vægge og lofter

Eksperter i vægge og lofter

Søger du en erfaren og dygtig tømrer til en opgave omhandlende vægge og lofter? Så er du det rette sted. Hos Oxholm Byg har vi hænderne skruet rigtigt på, og har stor erfaring inden for tømrerbranchen. Vi hjælper alle typer af kunder – alt fra private til erhverv, boligforeninger og offentlige institutioner.

Der kan være mange årsager til at få udført arbejde ved sine vægge og lofter. Skal du have slået en væg ned, er du i tvivl om dette er en bærende væg? Måske ønsker du, at få et nedsænket loft? Måske skal du have opsat en ny væg. Uanset grunden står vi klar til at hjælpe dig med kyndig rådgivning og veludført udførsel – kontakt os for en uforpligtende snak omkring dine ønsker og behov.

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular – vi vender retur hurtigst muligt.

Tømrerarbejde med fokus på kunden

Hos Oxholm Byg går høj kvalitet og god service hånd i hånd. Vi er af den overbevisning, at de bedste resultater skabes ved tæt kundekontakt. Vi lytter således altid til kundens behov og ønsker. Ud fra disse, og med vores kyndige ekspertise, finder vi sammen de bedste løsninger. Dette er din garanti for en god helhedsoplevelse, hvor du bliver mødt af en smilende og positiv tømrer, som udfører opgaven til perfektion.

Som professionelt tømrerfirma specialiseret i vægge og lofter, kan vi hjælpe dig med en bred vifte af opgaver. Vi kan blandt andet hjælpe dig med følgende:

  • Opsætning af vægge
  • Nedrivning af vægge
  • Nedsænkning af loft
  • Og meget mere

Lad os realisere dine drømme

Dialogen starter med en uforpligtende snak, hvor vi gennemgår dine behov og ønsker. I den forbindelse kommer vi gerne ud og besigtiger din opgave. Hertil udarbejder vi gerne et godt og uforpligtende tilbud. Et tilbud som er skræddersyet efter dine ønsker og behov.

Kontakt os allerede i dag, så vi kan indlede dialogen omkring din opgave. Vi kan træffes på telefon: 28 49 08 07 eller på E-mail: ao@oxholmbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver alt tømrerarbejde

Skal du have hjælp til dit køkken et nyt rum døre og vinduer dit gulv hegn vægge og lofter isolering så skynd dig at tage fat i os