Træterrasser

Efter dine behov og ønsker

Træterrasser

Få mere ud af boligen med en træterrasse

Står du og savner en flot træterrasse, hvor du kan nyde de lange lyse sommeraftener eller invitere venner og familie til grillfest? Så er du det rette sted. Hos Oxholm Byg har vi stor erfaring med opbygning af træterrasse, og kan løse selv de mest komplekse opgaver – tøv ikke med at kontakte os for et godt tilbud.

Mulighederne er mange, når det kommer til træterrasser. Dette gør sig gældende i både valg af størrelse, udseende og materialer. Her er det især vigtigt at vælge en træsort, som kan anvendes til udendørs arealer. På den måde kan terrassen overleve det barske danske vejr året rundt – tag os med på råd hvis du overvejer at få mere ud af boligen og haven med en træterrasse.

Som professionelt tømrerfirma ved Sorø dækker vi en bred geografi af Sjælland, og kommer gerne ud til dig, så vi kan rådgive dig til den ideelle løsning.

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular – vi vender retur hurtigst muligt.

En lang række tilfredse kunder

Hos Oxholm Byg lever vi af tilfredse kunder, og går altid den ekstra mil for at skabe en god helhedsoplevelse. Dette gør sig gældende i alle faser. Lige fra høj kvalitet i materialevalg og udførsel til god og personlig service.

Vi sætter pris på, at der er en god dialog mellem os og vores kunder. På den måde ved vi, hvordan projektet præcis skal udforme sig. Dette gør også, at du ved, hvad du ender op med til sidst. Du kan således, med ro i maven, kontakte os for en uforpligtende og indledende dialog omkring dine ønsker og behov.

Få et godt tilbud på din kommende træterrasse

Lad os tage en uforpligtende samtale omkring dine behov og ønsker allerede i dag – vi er blot et opkald væk. Ved dialogen gennemgår vi opgaven nøje, så vi kan rådgive dig på bedste vis.

Kontakt os allerede i dag for et gratis og uforpligtende tilbud. Vi kan træffes på telefon: 28 49 08 07 eller på E-mail: ao@oxholmbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver alt tømrerarbejde

Skal du have hjælp til dit køkken et nyt rum døre og vinduer dit gulv hegn vægge og lofter isolering så skynd dig at tage fat i os