Isolering

Spar penge på varmeregningen

Isolering

Specialister i isolering

Har du en bolig af ældre dato? Så kan der være gode penge at spare på varmeregningen. Få tjekket om den isolering der blev lagt i din bolig, da det blev bygget, er sunket sammen eller ødelagt, og derfor trænger til fornyelse – Tag os med på råd og vær sikker på, at du får den optimale isolering i boligen. Vi har stor erfaring inden for området, og kan rådgive dig til ideelle løsninger.

Hos Oxholm Byg udfører vi altid opgaver med kunden i fokus. Vi er af den overbevisning, at det skaber de bedste resultater. Og måske vigtigst af alt – tilfredse kunder.
Vi lytter således altid til kundes behov og ønsker inden at arbejdet påbegyndes. Dette er kundens garanti for veludført isolering, som er udført nøjagtigt som aftalt.

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular – vi vender retur hurtigst muligt.

Fordelene ved isolering

Fordelene ved isolering er mange, og består i forhøjet velvære såvel som økonomiske gevinster. Med den rette isolering skaber nemlig du et varmt og sundt indeklima. Hertil undgår du unødvendigt energitab.

Hos Oxholm Byg kan vi blandt andet hjælpe dig med isolering af følgende områder:

  • Loft
  • Vægge
  • Gulv

Som udgangspunkt er loftet det sted, hvor du kan opnå størst økonomisk gevinst, når der skal isoleres. Dette skyldes at varme stiger op ad, og varme mistes gennem loftet, såfremt det ikke er ordentligt isoleret. Dog er isolering af vægge og gulve er også en god investering, da der også er penge at spare på energien her.

Skal vi tage et kig på din isolering?

Start dialogen omkring dine behov og ønsker allerede i dag. Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig omkring disse, og hvordan vi kan hjælpe dig med isolering. Hertil kommer vi gerne ud, og tager et kig på din bolig, og hvordan isoleringen er i denne.

Kontakt os allerede i dag for en uforpligtende snak. Vi kan træffes på telefon: 28 49 08 07 eller på E-mail: ao@oxholmbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver alt tømrerarbejde

Skal du have hjælp til dit køkken et nyt rum døre og vinduer dit gulv hegn vægge og lofter isolering så skynd dig at tage fat i os