Eksperter i gulvarbejde

Når kun det bedste er godt nok

Eksperter i gulvarbejde

Gulvlægning til konkurrencedygtige priser

Er dit gulv blevet mat, trist og slidt i udtrykket? Måske har det fået grimme mærker og ridser efter mange års brug? Uanset årsagen så står Oxholm Byg klar til at hjælpe dig. Som erfaren gulvlægger kan vi hjælpe dig til flotte og nye gulve i din bolig, på kontoret eller et helt tredje sted.

Et nyt gulv giver ikke blot et fantastisk visuelt løft til hele boligen, men øger samtidig både gulvets levetid og værdien af din bolig. Et nyt gulv kan således være en god økonomisk investering, såvel som en æstetisk god investering, som skaber glæde i dagligdagen.

Hos Oxholm Byg har vi stor erfaring med gulvarbejde, og sætter en ære i vores arbejde. Vi går således ikke på kompromis med kvaliteten af vores arbejde, men byder stadig på konkurrencedygtige priser. Dette er din garanti for et flot og holdbart resultat, som du kan være tilfreds med mange år frem.

Kontakt os

Udfyld vores kontaktformular – vi vender retur hurtigst muligt.

Din rådgivende gulvmand

Når du skal have lagt nyt gulv, er der en række forskellige beslutninger som skal tages. Hvilken gulvtype passer til dine behov? Hvilket gulv passer til din boligs udtryk? Hvordan skal opgaven udføres? Fortvivl ej, som professionel gulvlægger står vi klar til at rådgive dig til den rigtige gulvløsning.

Vi har stor erfaring med lægning og behandling af alle typer trægulve, herunder planke-, parket- og laminatgulve. Mulighederne er således mange, når du vælger os til at stå for opgaven.

Kontakt os for et godt tilbud på gulvarbejde

Skal vi tage en uforpligtende snak omkring dine behov og ønsker? Tøv ikke med at kontakte os. Vi gennemgår din opgave nøje. Hertil kommer vi gerne ud og tager et kig på din bolig, så vi kan rådgive dig til den ideelle løsning. I den forbindelse udarbejder vi gerne et godt og uforpligtende tilbud til dig.

Vi kan kontaktes på telefon: 28 49 08 07 eller på E-mail: ao@oxholmbyg.dk. Du er også velkommen til at udfylde vores kontaktformular her på siden. Så vender vi retur hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.

Vi laver alt tømrerarbejde

Skal du have hjælp til dit køkken et nyt rum døre og vinduer dit gulv hegn vægge og lofter isolering så skynd dig at tage fat i os